*** Водещите вечерни новини на 17 юни ***   Стъпка напред за

...
*** Водещите вечерни новини на 17 юни ***
 
Стъпка напред за
Коментари Харесай

Водещите новини! ИТН продължава да се люспи . ЕК предложи на Украйна статут на кандидат за членство

*** Водещите вечерни вести на 17 юни ***

 

Стъпка напред за европейската вероятност на Украйна. Европейската комисия предложи страната да получи статут на претендент за участие в Европейския съюз.

„ Украйна ясно показва устрема и решимостта си да живее в сходство с европейските полезности и стандарти “, сподели ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен.

Тя обаче акцентира, че пътят към пълноправно участие е дълъг и Киев би трябвало да извърши редица промени. Препоръката ще бъде разисквана другата седмица от водачите на 27-те, на срещата на върха.

Подкрепата си за Украйна дадоха през вчерашния ден в Киев ръководителите на Франция, Германия, Италия и Румъния.

***

***

Кремъл съобщи, че следи от близко напъните на Украйна да стане член на Европейски Съюз, изключително на фона на засилилото се съдействие в областта на защитата в границите на блока, заяви Българска телеграфна агенция.

***

Президентът на Русия Владимир Путин през днешния ден изнесе войнствена тирада на Международния стопански конгрес в Санкт Петербург, в която съобщи, че съветската стопанска система е издържала на натиска на глобите, наложени от Запада след началото на войната на Москва в Украйна, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

***

Корабът е превозвал хора, оръжия и боеприпаси за окупирания Змийски остров. " Москва " в никакъв случай няма да бъде сама, написаха от Украинската войска, визирайки потопения в хода на войната съветски крайцер.

Украинската организация УНИАН посочи, че ударът по влекача е бил нанесен с ракети " Харпун ".

***

И на районно равнище на Има Такъв Народ не им върви…

***

„ Има Такъв Народ не желаят да бъдат партия на смяната. Това е партия, която дезертира от желанието да променим България. Македония се употребява, с цел да гримира измяната към гласоподавателите “.

***

Говори се, че…

***

Всички без Ива, Тошко и Балабанов

***

***

А в Русия…

***
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР